CPRO FOOD biedt natvoer voor kittens en zwangere/zogende moeders.

Voor volwassen katten

Met de speciale brokjes voor volwassen katten genieten uw viervoeters van uitzonderlijke maaltijden, terwijl ze alle voedingsstoffen opnemen die ze nodig hebben om in perfecte gezondheid te blijven

Cat eating miam-2

Als u een gemengd dieet van brokken en natvoer overweegt, nodigen wij u graag uit om ons assortiment natvoer te ontdekken.

Specifiek aanbod

Superpremium complete voeding voor volwassen katten, gecastreerd of gesteriliseerd, maar ook voor oudere katten of katten met overgewicht. De ADULT URINARY formule bevordert de gezondheid van de urinewegen en voorkomt nierstenen op lange termijn.

Als u een gemengd dieet van brokken en natvoer overweegt, nodigen wij u graag uit om ons assortiment natvoer te ontdekken.

Granenvrij

GRAIN FREE RECIPE: EEN GRAANVRIJE TRAKTATIE VOOR ONZE FIJNPROEVERS.

Graanvrije brokken die het risico op allergieën en voedselintoleranties verminderen. Ons “Grain Free” gamma bevat geen granen, wat zorgt voor een goede spijsvertering en een betere opname en verdeling van voedingsstoffen.

Natvoer

Het nieuwe assortiment natvoer van CPRO FOOD biedt uw kat een alternatief voor droogvoer. Het is overheerlijk en biedt uw kat de best mogelijke hydratatie en bescherming tegen nierproblemen.

Cprofood-chat-nourriture-humide

Om ze te verwennen

Rijke zalm en kip lekkernijen om uw viervoeters te verwennen. Een traktatie die helpt de HAARBALLEN TE VERMINDEREN enHUN TANDEN GEZOND TE HOUDEN.

chat-pour-les-gater