Welkom bij Céral S.A.

De firma CERAL, opgericht in 1985, is een familiaal bedrijf waarvan de activiteiten gediversifieerd werden in de loop der jaren om beter te beantwoorden aan de vraag van de consumenten en hun gezelschapsdieren.
Bezorgt om een kwaliteitsvoeding aan te bieden heeft CERAL zijn eigen merk super premium brokken ontwikkeld C PRO FOOD, 100 % belgisch, 100 % natuurlijk.

Onze waarden

100% Belgisch

100% Natuurlijk

Zonder tarwe en zonder gluten

In enkele cijfers

In enkele woorden

jaren ervaring

tevreden klanten

winkels

Ik geef C Pro Food puppy lam aan mijn labrador van 6 maand, il verander voor geen enkel ander merk. Ik ben ontzenttend tevreden van het produkt en zijn belgische oorsprong. Daarbij is de prijs meer dan redelijk in verhouding tot de aangeboden kwaliteit. M Dubois

SOLO

LAO & LARRY

LIU & UMI

MAX

ONEIDA

In enkele cijfers

jaren ervaring

winkels

tevreden klanten

In enkele woorden

Ik geef C Pro Food puppy lam aan mijn labrador van 6 maand, il verander voor geen enkel ander merk. Ik ben ontzenttend tevreden van het produkt en zijn belgische oorsprong. Daarbij is de prijs meer dan redelijk in verhouding tot de aangeboden kwaliteit. M Dubois

C Pro Food is heel bezorgt met de immuniteit van Uw viervoeter.

Het immuunsysteem is van vitaal belang om de gezondheid van Uw dier te beschermen, net als en afstotend schild. In zekere zin een beschermende kracht om ziektes te bestrijden.

Het is daarom dat C Pro Food in al zijn produkten natuurlijke antioxydanten gebruikt ( mengeling van planten : rozemarijn, vitis, kurkuma, citrus, eugenia … ) alsook biergist om het immuunsysteem te versterken. Zij versterken de cellen en beperken het risico van ziektes.

Vitamine E, zink, selenium, mangaan … aanwezig in de C Pro Food brokken verstevigen de immuunfunkties en remmen de afbouw van de cellen en verhinderen hierdoor zekere ziektes, allergieën en infecties.

De graad van immuniteit van Uw dieren is nauw verbonden met de spijsvertering en de efficiëntie waarmee zij uit hun voeding alle noodzakelijke nutrimenten halen.

C Pro Food voegt in al zijn formules prebiotica toe zoals gedroogde chicorei, johannesbroodmeel, … om een goede spijsvertering te verzekeren.

Voor de meest gevoelige honden en katten heeft C Pro Food in een aantal formules ook probiotica toegevoegd voor een nog meer gezonde darmflora.

Natuurlijke antioxydanten, nutrimenten, prebiotica, probiotica aanwezig in de C Pro Food brokken versterken de immuniteit van Uw dier.

C Pro Food heeft als doel om Uw viervoeter Actief, Gezond en Gelukkig te houden.

Ondanks de  afzonderingsmaatregelen blijven de dierenspeciaalzaken geopend, conform de

beslissing van de regering.

Vindt al onze producten terug in de dierenspeciaalzaken !

Ontdek onze verdeelpunten in Uw buurt door hier te klikken : verkoopspunt

Beste klanten,

Ingevolge de veiligheidsregels naar aanleiding van de COVID-19 heeft CERAL/C PRO FOOD alle nodige maatregelen genomen om zijn medewerkers en klanten te beschermen  met de wil om de totale voortzetting van het dagelijks werk te verzekeren.

Op dit moment is ons bedrijf nog altijd open maar wij zullen alle aanbevelingen naleven en hebben onze manier van functioneren  aangepast : respect van de regels i.v.m.  hygiëne en veiligheidsafstanden, contact bij voorkeur per telefoon of e-mail.

Onze bezorgdheid is de opvolging van Uw bestellingen te garanderen met een maximale bescherming van de personeelsleden, de leveranciers en andere bezoekers van onze onderneming.

Behalve uitzondelijke maatregelen genomen door de  autoriteiten zullen onze activiteiten normaal blijven doorgaan en zal heel ons team, meer dan ooit, ter beschikking staan om aan Uw behoeften te voldoen.

Zoals iedereen hopen wij van harte dat deze situatie niet zal  aanslepen   en vlug zal evolueren in de goede richting.

Met achtingsvolle groeten,
Het C PRO Food team